Тиждень біології в Новокарлівській ЗОШ I_IIIступенів

2013-10-21

/Files/images/DSCN2403.JPG

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології, з 21 жовтня по 25 жовтня в Новокарлівській ЗОШ I_IIIступенів пройшов тиждень біології. Учні були дуже активними і тому цей тиждень приніс нам багато цікавого і пізнавального.

Цікавими подіями цього тижня стали:

Понеділок

1. Робота в біологічній лабораторії( робота з мікроскопами, муляжами).

2. Перегляд кінофільмів, презентацій « Природа рідного краю» та «Обережно – гриби!»

Тиждень за традицією розпочався з лінійки, де учні 7 класу разом з вчителем біології Литовченко Ніною Миколаєвною ознайомили з планом проведення тижня, та підготували цікаві повідомлення. Напротязі дня учні мали змогу відвідати віртуальну подорож по флорі та фауні нашої країни. А також дізнались багато цікавих фактів про гриби.

Вівторок

1.Конкурс віршів про природу.

2. Конкурс ребусів, головоломок

У вівторок учні мали змогу показати свої читацькі здібності та продекламувати або зачитати власного вірша про природу за що і були нагороджені прзами.

Середа

1.Конкурс малюнків про природу.

В Новокарлівській школі діти мають таланти з різних профілів та одним з таких був конкурс для юних художників. Діти відтворювали природу рідного села, міста та навіть вулиці, де показали всю красу та любов до рідного краю.

Четвер

1.Конкурс « Здрастуй Осінь! »

Метою цього конкурсу було підготувати територію школи до зустрічі зими та покращити стан шкільного подвір’я.

2.Кокурс на озеленення школи.

В цей день, на передодні канікул, діти приносили до школи живі квіти та прикрашали шкільні коридори. Також, з ініціативи учнів, був створений сезонний куточок, в якому діти побажали виставляти квіти, які притаманні певній порі року, наразі це були осінні квіти.

П`ятниця

1.Осінній ярмарок.

2.Свято «День осені».

Впродовж багатьох років був запроваджений осінній ярмарок, де люди могли щось придбати, а щось і купити. Ось і в цей день учні Новокарлівської школи спромоглися відтворити з історії справжній ярмарок. Всі класи були добре підготовленими та мали гарний захист своїх продуктів. Після ярмарку було, так зване, гуляння, де діти відтворювали танці українського народу, а журі підводили підсумки. Де переможцями стали учні 5 класу , друге місце зайняли 7 клас,а третє – 9 клас. На закінчення тижня біології всі учні, гості, батьки мали змогу побувати на святі осені, де діти показували свої таланти.


Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi